Kemer/Tyrkia

10.06.2013 kl.09:27

Hei alle sammen!
Tenkte bare å titte innom å fortelle at vi har det helt fantastisk i Tyrkia! Ligger og soler oss, hører musikk, bader og slapper av. Om dagen ivertfall. Vi har vært på klubb og ikveld blir det skumparty. Blir nok veldig morsomt!
Vi har hatt 2 rolige dager nå hvor vi bare har slappet av og vært ute og spist, så vi tenkte at idag kan vi ta turen ut på byen igjen.

Er kjempedeilig og varmt her, 30 grader akkurat nå så skal så absolutt ikke klage på varmen! Gleder meg til å være her i 10 dager til. Nå skal jeg legge meg og sole meg så jeg kanskje har fått litt farge til vi kommer hjem igjen. Savner prinsen min masse, men han koser seg hos pappaen sin! Ha en fin dag til dere!

 Q: Har du vært i syden før? Hvordan er været hos deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Therese, 19 år og mamma til verdens herligste prins!
Therese, 19 år og mamma til verdens herligste prins!

20, Sunndal

leser denne bloggen NÅ Jeg har nå delt graviditeten min med dere og har nå planer om å dele hvordan det er å ha blitt mamma i en alder av 16 år. 2.Mars 2010 kom Marvin Christopher til verden 3370 gram og 50 cm lang. Vi bor alene i en leilighet på Sunndalsøra og trives her. Jeg og barnefar er ikke lenger sammen, men vi var sammen i 4 år. Marvin er i barnehage og jeg skal begynne på skolen igjen. Bloggen handler om hvordan det er å ha blitt mamma og generelt andre ting som frister å skrive om. Bloggen er som en dagbok for meg og det er også en måte for andre i familien vår til å få med seg litt av hva som skjer hos oss. Jeg har nå fylt 19 år og Marvin Christopher 3. Om du lurer på noe så send meg gjerne en mld til therese-karrestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv


hits