Marvin begynner i barnehagen i morgen!

31.07.2011 kl.22:40

God kveld i hjemmet. I morgen er det den "store" dagen da Marvin Christopher skal begynne i barnehagen. Vi skal være der i 9-10 tiden og kun være der et par timer. Siden i dag ble hans siste dag som ikke barnehagegutt så har vi kost oss ekstra masse. Vi startet dagen så sent som kvart over 8 og satte oss ned for å spise frokost. Klokka 9 hadde vi nemmelig en playdate med ei god veninne av meg og datra hennes. Vi dro til en barnehage så de fikk springe fra seg litt der. Etter litt aking, spising av sand og stener og masse løping tok vi turen hjem til de vi hadde playdate med. Der fikk de små banan og eple og de fikk løpe fra seg enda litt mer. Når klokken nermet seg halv 12 syklet vi hjem igjen og jeg fikk lagt Marvin. Han elsker forresten å sitte i det setet sitt mens jeg sykler! Det går i "wwiii" hele tiden.

 

Når han våknet dro vi på middagsbesøk til oldemoren hans, altså min mormor. Der fikk vi kjøttkaker og potet, sjokoladepudding og vaniljesaus og vi fikk også bløtkake. Vi var der fra klokken 2 til klokken ti på halv 6 før vi dro hjem igjen og så på drømmehagen mens vi koste oss med kjeks. Rettere sagt, han koste seg med kjeks. Etter kveldsmat og leking sovnet han generelt ganske fort i sengen sin. Flinke gutten min!

 

Jeg fikk besøk av en annen veninne og vi så en film som ingen av oss skjønte noenting av.. den heter : agnosia. Nå tenker jeg at jeg skal ordne meg for kvelden og legge meg i den deilige sengen min. I morgen kommer en ny dag med nye muligheter. Så får dere sove godt kjære lesere!

 

Q: Jeg spør igjen, er det noe dere kunne tenke dere å lese om på bloggen min?


Sååå godt med is!


3 kommentarer

Chamin ♥ Kommenterer tilbake

31.07.2011 kl.23:07

Masse lykke til i morgen! Og så søt han er! :))

Eva Grøtvedt

31.07.2011 kl.23:14

Gjett om Marvin er lik på mamma'n sin her da? Nusselig vettu:)) Lykke til med oppstart i barnehagen i morgen:)

Eva Grøtvedt

31.07.2011 kl.23:23

Ps. Som svar på spørsmålet ditt om hva du skal skrive om på bloggen din så syns jeg svaret ligger i overskriften "min hverdag sammen med Marvin", - er så koselig å følge den lille sjarmøren:)

Skriv en ny kommentar

Therese, 19 år og mamma til verdens herligste prins!
Therese, 19 år og mamma til verdens herligste prins!

19, Sunndal

leser denne bloggen NÅ Jeg har nå delt graviditeten min med dere og har nå planer om å dele hvordan det er å ha blitt mamma i en alder av 16 år. 2.Mars 2010 kom Marvin Christopher til verden 3370 gram og 50 cm lang. Vi bor alene i en leilighet på Sunndalsøra og trives her. Jeg og barnefar er ikke lenger sammen, men vi var sammen i 4 år. Marvin er i barnehage og jeg skal begynne på skolen igjen. Bloggen handler om hvordan det er å ha blitt mamma og generelt andre ting som frister å skrive om. Bloggen er som en dagbok for meg og det er også en måte for andre i familien vår til å få med seg litt av hva som skjer hos oss. Jeg har nå fylt 19 år og Marvin Christopher 3. Om du lurer på noe så send meg gjerne en mld til therese-karrestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv


hits