Dagens innkjøp "mamma"!

30.07.2011 kl.18:24

Hei og hopp dere :)
I dag har vi vært og handlet litt småtteri til både meg og Marvin! Jeg fikk kjøpt meg en kjempefin kjole, to ringer, et smykke, et blomsterarmebånd, to blomster til å ha i håret og øredobber. Kjøpte meg også et sånnt charmes armebånd i sølv som man kan henge forskjellige ting på etter hvert som man kjøper det. Hun vi var på bursdag til igår fikk et sånt og jeg ble helt forelsket! Kjøpte med en gutt til det armebåndet som da står for Marvin Christopher.

Kjøpte meg en del skolesaker som en perm og "deleark". Kjøpte skrivebøker, blyanter, viskelær og blyantspisser. Tror det var det jeg kjøpte til meg selv. Siden min kjære data ikke vil sammarbeide med meg så blogger jeg fra telefonen. Tok bilde av det meste jeg kjøpte med den da så kvaliteten et ikke på det beste ;) Kjøpte en del til Marvin også, men det tar jeg i neste innlegg :)

Q: Hva syns du om innkjøpene?

3 kommentarer

Marlene

30.07.2011 kl.19:56

Mange stilige innkjøp! :)

Likte veldig godt kjolen <3

Eva Grøtvedt

30.07.2011 kl.23:32

Veldig fin og kledelig kjole, Therese, - og det blomsterarmbåndet må jo passe fint til:) Lurer på om den slangen er en ring eller et armbånd?

MayBritt

01.08.2011 kl.01:08

Heia :) hvor får du kjøpt det armbåndet i sølv hen da? det du kan feste på ting selv :) Det var kjempefint :) Hilsen MayBritt :)

Skriv en ny kommentar

Therese, 19 år og mamma til verdens herligste prins!
Therese, 19 år og mamma til verdens herligste prins!

19, Sunndal

leser denne bloggen NÅ Jeg har nå delt graviditeten min med dere og har nå planer om å dele hvordan det er å ha blitt mamma i en alder av 16 år. 2.Mars 2010 kom Marvin Christopher til verden 3370 gram og 50 cm lang. Vi bor alene i en leilighet på Sunndalsøra og trives her. Jeg og barnefar er ikke lenger sammen, men vi var sammen i 4 år. Marvin er i barnehage og jeg skal begynne på skolen igjen. Bloggen handler om hvordan det er å ha blitt mamma og generelt andre ting som frister å skrive om. Bloggen er som en dagbok for meg og det er også en måte for andre i familien vår til å få med seg litt av hva som skjer hos oss. Jeg har nå fylt 19 år og Marvin Christopher 3. Om du lurer på noe så send meg gjerne en mld til therese-karrestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv


hits