Tenn et lys for Regine Stokke!

21.10.2010 kl.19:08

Jeg sitterer besteveninnen til Regine som har laget facebookgruppen : tenn et lys for regine stokke.

Regine Stokke døde av krefttypen MDS/AML 3.desember 2009. Det er en skjelden leukemi type. Regine skrev bloggen www.sinober.blogg.no og skrev om hvordan hun hadde det gjennom behandlingen, la ut bilder som hun tok selv o.l

Hun gav ut bloggen i bokform og den kan du få kjøpt. Jeg vil at alle skal tenne et levende lys for Regine Stokke til minne om denne søte jenta.

Face your fear, accept your war, it is what it is - Regine Stokke.

R.I.P ♥

Husk, jeg er ekstremt takknemlig for alle som deltar. Jeg hadde bare drømt om så mange deltakere. Tusentusen takk, dere alle viser omtenksomhet!

NB! TENN ETT, TENN TO, TENN HUNDRE, TENN TUSEN, TENN SÅ MANGE DU VIL!

Skriver hun på facebook! Jeg for min del skal tenne mange lys til minne for denne jenta og kanskje mange andre der ute som har dødd av det samme om ikke annet. Dette syns jeg dere også bør gjøre mine kjære blogglesere og familie.
2 kommentarer

Gummifrosk

21.10.2010 kl.21:22

Jeg skal også tenne lys! Har boken, leste bloggen fra begynnelsen og gråt da hun døde. Hun fortjener virkelig noen lys den 3.desember.

♥ Maren

03.12.2010 kl.21:00

Jeg tror det er utrolig mange som har tent lys for henne i dag! <3 Hun var fantastisk.

Skriv en ny kommentar

Therese, 18 år og mamma til verdens herligste prins!
Therese, 18 år og mamma til verdens herligste prins!

18, Sunndal

leser denne bloggen NÅ Jeg har nå delt graviditeten min med dere og har nå planer om å dele hvordan det er å være mamma som 18 år. 2.Mars 2010 kom Marvin Christopher til verden 3370 gram og 50 cm lang. Vi bor alene i en leilighet på Sunndalsøra og trives her. Jeg og barnefar er ikke lenger sammen, men vi var sammen i 4 år. Marvin er i barnehage og jeg går 2 året barne og ungdom på sunndal videregående. Bloggen handler om hvordan det er å ha blitt mamma og generelt andre ting som frister å skrive om. Bloggen er som en dagbok for meg og det er også en måte for andre i familien vår til å få med seg litt av hva som skjer hos oss. Om du lurer på noe så send meg gjerne en mld til therese-karrestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv


hits