Update

13.10.2010 kl.09:47

Hei dere!

Nå har jeg ikke fått blogget på noen dager med tanke på flytting og oppussing, men tenkte jeg kunne komme med en liten oppdatering idag. Flyttet hit på lørdag og siden det har alt bare gått i møblering, oppussing og rydding. Ting er litt hektiske, men nå er det ikke så lenge til vi er ferdige. Marvin har begynt å sove på eget rom og sover nå hele natta. Vi står opp klokken halv 6 for da begynner dagen for Marvin....... Ting begynner å roe seg litt ned nå, men har fortsatt kjøkkenet og badet som skal pusses opp før jeg kan si meg helt ferdig. Det er kjæresten til mamma som har pusset opp alt her og jammen meg er han dritflink! Han skal begynne på badet idag siden jeg må ta buss til Kristiansund og vaske hele leiligheten, da skal Marvin være sammen med farmoren sin til i morgen.

Ellers har det vel ikke skjedd noe spesielt nytt, eller jo! Jeg var hos optiker i går å fant ut at jeg trenger briller!! omg.... Jeg skal se om det ikke går ant å få seg linser istedenfor. Tror vel det blir mer eller mindre lesebriller og da er egentlig linser bare tull. Nå roper Marvin på meg, han ligger i lekegrinden sin og roper "mammamammamaaaammmmmaaa" søte gutten min!

kommer bilder av leiligheten senere!


ille lekkert?

7 kommentarer

Marita Josefine

13.10.2010 kl.09:54

Så søt liten gutt du har, da :-)

Ganske modig gjort av deg å bli mor som 16 åring, det må jeg si.

men de unge mødrene er som regel de beste, hihi :D

min termin er 7 mars, får en gutt jeg også <3

veldig fin blogg, spennende å lese!

ha en fortsatt fin onsdag :-D
Marita Josefine: Tusen takk for det :) Ha en fin onsdag du også!

15 år

13.10.2010 kl.22:08

Hei!

Du husker sikkert ikke men jeg kommenterte bloggen får ca 5 månder siden om at jeg trodde jeg var gravid og det var jeg. Får 2 uker siden fikk jeg en jente! ho heter Elle Sophie :)

kjempe søt Marvin er :)

Tonje

14.10.2010 kl.08:10

er du ikke sammen med Ruben lenre ? (hvis det var det han het)
Ruben? xD haha, har aldri vært sammen med noen ved navn Ruben.

14.10.2010 kl.19:55

Åjaaa. haha..

husker ikke hva han het jeg, men har du blitt alene mamma? ;o

Tonje

14.10.2010 kl.19:57

Torgeir , mener jeg :)

Skriv en ny kommentar

Therese, 18 år og mamma til verdens herligste prins!
Therese, 18 år og mamma til verdens herligste prins!

18, Sunndal

leser denne bloggen NÅ Jeg har nå delt graviditeten min med dere og har nå planer om å dele hvordan det er å være mamma som 18 år. 2.Mars 2010 kom Marvin Christopher til verden 3370 gram og 50 cm lang. Vi bor alene i en leilighet på Sunndalsøra og trives her. Jeg og barnefar er ikke lenger sammen, men vi var sammen i 4 år. Marvin er i barnehage og jeg går 2 året barne og ungdom på sunndal videregående. Bloggen handler om hvordan det er å ha blitt mamma og generelt andre ting som frister å skrive om. Bloggen er som en dagbok for meg og det er også en måte for andre i familien vår til å få med seg litt av hva som skjer hos oss. Om du lurer på noe så send meg gjerne en mld til therese-karrestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv


hits