Fakta om meg.

20.12.2009 kl.23:40

Her kommer det litt fakta om meg for dere nyskjerrigperer der ute! :p

Therese:
- Jeg heter Therese Karrestad og bor i Sunndalsøra.
- Jeg gikk design og håndtverk i Kristiansund 1 året, men så fant jeg ut at jeg var gravid og hadde termin 23 Februar. Jeg fikk en liten gutt ved navn Marvin Christopher 2 Mars, altså 7 dager over termin. Om du vil lese mer om han kan du trykke på "om Marvin".

- Jeg fullførte 1 året med Marvin ved min side i 3 mnd og har nå tatt meg et friår, kall det gjerne permisjon om du vil. Etter å ha bodd nesten 1 år i Kristiansund, flyttet jeg og Marvin tilbake til Sunndalsøra, hvor vi har de fleste av familiene våre.

- Siden jeg og Marvin flyttet fra Kristiansund  flyttet vi også "fra faren til Torgeir". Vi bodde ikke sammen, men han bor fortsatt i Kr.sund, men er hjemme på besøk i helgene.

- Grunnen til at vi flyttet er at jeg ha større sjangs til å få fullført skolen i og med at Marvin er i barnehage til da og jeg skal gå skole kan det hende det blir veldig vanskelig, eller at han da for eksempel er syk en dag og jeg har viktig prøve. Nå som vi bor her får vi masse hjelp fra de irundt oss og jeg er bestemt på å klare dette!
- Det å gå hjemme et helt år er ganske slitsomt. Jeg kjenner jeg savner det å sosialisere meg litt, men akkuratt slik som jeg har det nå, tror jeg ikke jeg ville byttet mot noe annet. Marvin vokser og vokser og tillfører så mye glede i livet mitt at jeg kan ikke forklare det en gang!
- Jeg er glad i musikk og du kan ofte finne meg dansende på gulvet med Marvin i armene. Han liker når vi danser. Musikken jeg hører på er så og si alt du kan tenke deg, om jeg kan si det på den måten. Hører på det meste.
- Jeg begynte å blogge slik at familien min skulle få sjangsen til å ta del i graviditeten og å se Marvin vokse og for å få følge med på utviklingen hans.
- Jeg er en veldig pratsom person og har ofte en tendens for å prate for mye.
- Er ganske omsorgsfull og liker ikke at andre har det vondt.
- Hadde veldig shoppingdilla før, er vel ikke helt kvitt det enda kjenner jeg. Marvin har nok en god del klær.
- Er generelt glad i folk.

Her kommer det litt bilder:

 

7 kommentarer

Ønsker deg masse lykke til på fødsel! Og håper at graviditeten går fortsatt like smertefritt! Fint å se at du tar ansvar.

pappa

21.12.2009 kl.10:47

"Bestemor" og bestefar på Årum er veldig glad for bloggen. Nå kan vi jo i alle falle følge litt med. Ønska du var her da.

Martee

22.12.2009 kl.14:12

Kul blogg :)

forslag på jentenavn: Elvira, Evina,Emilie, Andrea...

Silje

23.01.2010 kl.22:26

hvor er du ifra?:) og når flyttet du til Kristiansund?
Silje:

Er fra sunndalsøra og flytta hit til skolestart ;)

Hege Rollmoen

10.02.2010 kl.21:49

Hei Therese. Jeg er en godt voksen dame på 41 år som tilfeldigvis havnet på bloggen din:) Var selv 15 år når jeg ble gravid med nr 1 og akkurat fylt 16 når hun ble født. Var ikke like enkelt bestandig å være så ung og småbarnsmor, mest på grunn av fordommer fra andre. Det lille jeg har lest om deg gir meg en følelse av at du er ei ung og fornuftig kvinne og at dette blir å gå kjempefint. Ønsker deg masse lykke til med den lille og ikke glem å ha troen på deg selv, selv om ting går deg i mot. Er sikker på at du blir ei flott ung mamma.

(Har i dag 4 jenter i alderen 8-25, og er heldig som er blitt bestemor til en flott gutt på 3 år).
Hege Rollmoen:

Tusen takk for det :D

Skriv en ny kommentar

Therese, 18 år og mamma til verdens herligste prins!
Therese, 18 år og mamma til verdens herligste prins!

18, Sunndal

leser denne bloggen NÅ Jeg har nå delt graviditeten min med dere og har nå planer om å dele hvordan det er å være mamma som 18 år. 2.Mars 2010 kom Marvin Christopher til verden 3370 gram og 50 cm lang. Vi bor alene i en leilighet på Sunndalsøra og trives her. Jeg og barnefar er ikke lenger sammen, men vi var sammen i 4 år. Marvin er i barnehage og jeg går 2 året barne og ungdom på sunndal videregående. Bloggen handler om hvordan det er å ha blitt mamma og generelt andre ting som frister å skrive om. Bloggen er som en dagbok for meg og det er også en måte for andre i familien vår til å få med seg litt av hva som skjer hos oss. Om du lurer på noe så send meg gjerne en mld til therese-karrestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv


hits